I Barnekirken i Misjonskirken ønsker vi at barna skal ha det kjekt sammen, bli kjent med Jesus og føle seg hjemme i kirken. Vi har Barnekirke samtidig med formiddagsgudstjenesten hver søndag fra 11 til gudstjenesten er ferdig. Barna er delt i tre grupper.

Sandkorn er for de minste barna mellom 0 og 3 år. Vi synger sammen og forteller historier fra bibelen før barna får tegne og leke fritt.

Småstein er for barn mellom 4-8 år. Her synger vi sammen, ser gjerne en film og har en kort andakt. Etterpå kan barna være med på kreative aktiviteter. Eller være aktive på ulike sett.

Tigrene er søndagsskoletilbudet fra 4. klasse og oppover. På Tigrene ønsker vi å skape et godt miljø for de eldste barna, hvor de kan bygge vennskap med hverandre og bli bedre kjent med den kristne tro. Samlingene består vanligvis av en andakt/samtale og en aktivitet/spill/lek. Målsetningen for arbeidet er at det alltid skal være både kjekt og spennende på Tigrene, men samtidig trygt og godt for alle. Vi holder til i kjelleren, hvor vi har både billiard, bordtennis og foosball-bord - og også noen brettspill og andre kjekke ting. Så hjertelig velkommen til barn fra 4. klasse og oppover. Og ta gjerne kontakt med en av lederne om du lurer på noe! :) 

Powered by Cornerstone